Mergi la conţinutul principal

Surpare cu repetiție, la Brăila

* o nouă surpare, în plină zi, pe străzile Brăilei *de această dată, la intersecția Bulevardului Cuza cu strada Sf. Constantin * imediat ce s-a surpat asfaltul, oamenii care au văzut incidentul au semnalizat groapa cu câteva crengi, pentru a nu da nimeni în ea

 

 

Pericolul de pe străzile Brăilei se confirmă din nou. Nici nu s-a acoperit bine groapa de pe Bulevardul Independenței, în care luni, a rămas blocat un autobuz, că ieri, a apărut o nouă surpare în asfalt. Culmea, tot lângă o gură de canalizare, în mijlocul intersecției Bulevardului Cuza cu strada Sf. Constantin. Ceva mai mică, ce-i drept, groapa a fost semnalizată imediat cu niște crengi, iar mai apoi a fost semnalizată cu o bandă, de jur împrejur. De vină par să fie tot ploile și sistemul mult prea vechi de canalizare, după cum spunea, recent, conducerea Companiei de Apă din Brăila. "Astea sunt rețelele din Brăila, sunt vechi! (...) Fiind debitul foarte, foarte mare de ploaie, instalația din canalizare a lucrat sub presiune , a forțat și îmbinările, spală pământul cu presiune și se întâmplă să lase goluri și să se întâmple ce s-a întâmplat acum",, a declarat Silviu Mangiurea.  Problema este că astfel de situații se pot repeta și este bine ca șoferii și pietonii, să circule cu mare băgare de seamă, pentru că soluții nu se întrevăd, prea curând, din partea autorităților.

Amintim că luni, pe 1 iulie, un autobuz Braicar plin cu călători, a fost blocat la semafor, timp de o oră, după ce s-a surpat asfaltul, iar o roată a fost înghițită într-o groapă de aproximativ 1,5 metri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro