Mergi la conţinutul principal

SURDILA GĂISEANCA – CANDIDAT BARBU NICOLAE: ”Drumul către schimbare poate fi anevoios, dar sunt ferm convins că, împreună, putem realiza schimbări reale și pozitive”

Dragi concetățeni din satele Surdila-Găiseanca și Filipești,

 

Cu încredere și responsabilitate, vă anunț candidatura mea pentru funcția de primar al acestei comunități, din partea Partidului Social Democrat (PSD). Este o onoare să am șansa de a servi și de a lucra pentru binele nostru comun.

 

Mă simt privilegiat să beneficiez de sprijinul președintelui Consiliului Județean Brăila, domnul Francisk Iulian Chiriac, și al europarlamentarului Mihai Tudose. Acest sprijin este o confirmare a angajamentului nostru pentru progres și pentru îmbunătățirea vieții în comunitatea noastră.

 

Suntem conștienți că avem provocări de depășit și că drumul către schimbare poate fi anevoios, dar sunt ferm convins că, împreună, putem realiza schimbări reale și pozitive. Cu încrederea voastră, cu sprijinul echipei mele și cu proiectele noastre bine gândite, suntem hotărâți să aducem progres și prosperitate în comuna noastră.

 

Vă rog să aveți încredere în mine și în echipa mea și să ne acordați susținerea voastră. Cu ajutorul vostru și cu binecuvântarea divină, vom face ca visurile noastre pentru comunitatea noastră să devină realitate.

 

Cu respect și recunoștință,

Barbu Nicolae

 

Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ:

 

Am mare încredere în Nicolae Barbu. Comuna Surdila Găiseanca are nevoie de proiecte care să aducă schimbări reale, care să servească tuturor locuitorilor, nu doar unor interese de grup.

 

Surdila Găiseanca merită o echipă cinstită, cu oameni gospodari și hotărâți.

Aveți tot sprijinul meu.

Succes!

 

REALIZĂRI MANDAT 2020 – 2024

 

Pentru comuna Surdila Găiseanca, administrația județeană PSD a alocat aproximativ 3 milioane lei pentru susținerea proiectelor  de dezvoltare ale comunei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro