Mergi la conţinutul principal

Suporter Club Brăila a condus cu 4-3 la pauză pe Siretul Vădeni

• echipa din Liga a V-a s-a impus cu 5-9 în final, în acest amical

 

Suporter Club Brăila avea planificat un test de verificare sâmbăta trecută cu ACS Comunal Cazasu, o colegă de eșalon, însă până la urmă a jucat cu Siretul Vădeni, locul al 7-lea din Seria I a Ligii a V-a.

După un joc echilibrat, echipa din Liga a IV-a a condus cu 4-3 la pauză dar în final a fost 9-5 pentru Siretul Vădeni.

Burlacu 2 goluri, Dorașcu 2, M. Alexandru, Neacșu, Boitaș, Nedelcu, Prăvălici au marcat pentru Siretul Vădeni, Dima 2, Topciu, Fătu, Dinu, pentru Suporter Club Brăila.

La echipa brăileană au evoluat doi jucători noi, Măxineanu, transferat de la Siretul Vădeni și Daniel Marin, fotbalist care a evoluat în ligile inferioare din Luxemburg.

“Un amical cu un gust amar pentru noi. Este bine că mai vine din când în când câte un duș rece pentru a ne trezi la realitate. Poate trebuie să învățăm că fără multă muncă, dăruire, nu putem realiza nimic. Am tratat cu mare superficialitate unele momente și am fost taxați. Referitor la joc, pe ansamblu, pot spune că a fost unul spectaculos, cu 14 goluri, benefic ambelor echipe. Suporter Club Brăila mai are mult de muncă pentru a deveni o echipă competitivă de Liga a IV-a”, ne-a declarat Marian Neta, vicepreședintele clubului Suporter Club Brăila.

Siretul Vădeni: Lefter – Burlacu, Craiu, Ciobanu, Neacșu, M. Alexandru, Corbu, Prăvălici, Dumitru – Boitaș, Nica.  În repriza a doua au mai jucat: Moldoveanu, Nedelcu, Dorașcu, Bogoș, Coman

Suporter Club Brăila: Baltag – B. Frînaru, Decu, Moise, Burtea – Dima, Fătu, Topciu, Dinu – Straua, A. Aurică. În repriza a doua au mai jucat: Viroagă, Daniel Marin, Paraipan, Pădureț, Țuțuianu, Măxineanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro