Mergi la conţinutul principal

Suplimentare de buget pentru realizarea parcului din cartierul Lacu Dulce

Ieri, în cadrul şedinţei ordinare a CLM Brăila, consilierii locali au aprobat suplimentarea sumei aferente cheltuielilor decontate de la bugetul local pentru realizarea proiectului "Extindere spaţii verzi prin realizarea unui parc în cartierul Lacu Dulce". Concret, celor 3,6 milioane de lei (aproape 1 milion de euro), puşi la bătaie pentru realizarea unui parc în cartierul Lacu Dulce, li se mai adaugă suma de 16.913,60 lei.

Reamintim că lucrările la noul obiectiv se referă la realizarea unei reţele proprii de utilităţi publice şi a branşamentelor la apă şi electricitate, precum şi racordul la sistemul public de canalizare. De asemenea, pe lista obiectivelor mai există şi realizarea drumurilor (infrastructură şi suprastructură) şi aleilor, dar şi amenajarea spaţiilor verzi.

De materializarea proiectului se va ocupa firma "Garden Center Grup", din Bucureşti. În ceea ce priveşte sursa de finanţare, banii vin, în părţi egale, de la bugetul local, dar şi de la bugetul de stat în cadrul Programului naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului în realizarea de spaţii verzi în localităţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro