Mergi la conţinutul principal

SUPAGL Brăila s-a mutat la Liceul Progresul

v

• decizia mutării în noul sediu din cartierul Vidin a fost luată încă de anul trecut, vechiul sediu SUPAGL, de pe Strada Mărășești, fiind mai greu de întreținut • în plus, la fostul Liceu Progresul, Serviciul de Utilitate Publică de Administrare și Gospodărire Locală Brăila are propriul atelier, iar birourile sunt ceva mai spațioase

 

Important pentru deținătorii de locuri de parcare, deținătorii de garaje, deținătorii de carduri/legitimații de parcare pentru persoane cu handicap și pentru toți cei interesați.

Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Serviciul de Utilitate Publică de Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL), din cadrul Primăriei Municipiului Brăila, își desfășoară activitatea într-o nouă locație. Este vorba de clădirea fostului Liceu „Constantin Brâncoveanu” (fost Liceu Progresul) de pe Calea Galați nr. 346A (cartier Vidin), lângă magazinul LIDL. Până pe 31 octombrie, SUPAGL Brăila a funcționat pe Strada Mărășești nr. 39, în zona Centrului Istoric al Brăilei.

Lucrările de amenjare a noului sediu au început încă de anul trecut. Noul sediu arată acum impecabil, este mai ușor de întreținut și include un atelier cu toate dotările necesare pentru activitatea serviciului, inclusiv mașini de găurit și prelucrat piese din metal. 

„Am primit în administrare atelierul fostului Liceu Progresul, curtea interioară și corpul de clădiri C4, cel de lângă magazinul LIDL, din cartierul Vidin. Fostul atelier a devenit, acum, o secție a SUPAGL Brăila, însă ne vom muta cu totul, imediat ce vor fi finalizate lucrările de amenajare. Am luat decizia corectă, pentru că aici, pe Strada Mărășești, administram un imobil vechi, aflat în zona istorică a orașului, care este mai dificil de întreținut”, preciza, deunăzi, directorul SUPAGL Brăila, Dumitru Munteanu, care s-a arătat extrem de mulțumit de noul sediu.

Echipele de muncitori ale SUPAGL Brăila au curățat mai întâi zona de vegetație, au asfaltat curtea interioară, au înlocuit ferestrele și au aplicat izolație pe atelierul fostului liceu, situat pe Calea Galați colț cu Eroilor. Ulterior, a fost amenajat și corpul de clădiri C4, unde se află birourile SUPAGL și a fost asfaltată curtea, fiind puse la punct inclusiv utilitățile. Programul instituției este: luni-joi: 8.00 - 16.30; vineri: 8.00-14.00. Programul de încasări/plăți caserie: luni-joi: 8.00 - 15.00; vineri: 8.00-12.00. Programul de relații cu publicul este același cu al plăților la caseria SUPAGL Brăila.

Reamintim că Serviciul de Utilitate Publică, de Administrare și Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Municipiului Brăila se ocupă în principal de parcările blocurilor și de garaje, având în componență, de asemenea, Serviciul de Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare (DDD) și întreținerea indicatoarelor rutiere și a marcajelor stradale. Potrivit statului de salarii din 30 septembrie 2022, un muncitor necalificat, angajat la SUPAGL Brăila, câștiga un salariu de bază situat între 3.000 și 3.266 lei, iar un muncitor calificat între 4.389 și 5.075 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro