Mergi la conţinutul principal

Sunt şanse mari ca Băsescu să fie demis

Şansele ca Traian Băsescu să fie demis sunt foarte mari. Aceasta este convingerea liderului liberalilor brăileni, Cătălin Boboc. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta s-a arătat încrezător în dorinţa oamenilor de a face o schimbare şi a precizat că, personal, nu se îndoieşte că populaţia va sfida căldura şi îşi va rupe câteva ore din concediu, ca să meargă pe 29 iulie la vot.
Boboc a mai adăugat că oamenii nu trebuie să uite ce a făcut Băsescu în toţi aceşti ani şi cum a învrăjbit păturile sociale între ele, faptă inadmisibilă pentru un preşedinte: "Băsescu ne-a anunţat pe toţi că e un preşedinte jucător, dar nu credeam că va face ce a făcut. El a ieşit şi s-a bătut cu categorii sociale, cu guvernul când nu au fost ai lui la putere, cu parlamentul şi chiar cu alte state cu care ar trebui să colaborăm. Băsescu e acuzat de noi şi de oameni de lucruri punctuale. Nu se poate ca preşedintele unei ţări să vină să spună despre bugetari că reprezintă un om de 200 de kg cărat în spate de unul de 50 de kg, slab şi amărât. E drept, sunt probleme la stat, trebuie rezolvate, dar sub nicio formă un preşedinte care trebuie să fie mediator şi trebuie să fie un exemplu, nu poate să ia oamenii şi să îi transforme în duşmani unii cu alţii. Ar fi trebuit să găsească soluţii împreună cu cele două categorii sociale. Dar el a vrut să sacrifice bugetarii şi să atragă bunăvoinţa mediului privat", a comentat Boboc.
Acesta a mai adăugat că o altă gafă făcută de Băsescu a fost faptul că a învrăjbit angajaţii cu pensionarii şi că a desconsiderat mamele: "Băsescu le-a explicat angajaţilor că pensionarii sunt o mare povară pentru ei. Poate că da, e o problemă cu sistemul de pensii, dar nu poţi să învrăjbeşti oamenii unii cu alţii. Nu poţi să uiţi că acei oameni, la rândul lor, au plătit o viaţă întreagă la stat şi acum sunt pensionari, au dreptul la pensie. A mai spus că nu vrea să ajungem o ţară de mămici de bebeluşi. Atunci o să ajungem o ţară îmbătrânită, că aşa vrea el".
Preşedintele PNL Brăila a mai adăugat că la fel de inadmisibilă a fost atitudinea lui Traian Băsescu şi faţă de medici, pe care i-a trimis să plece să ţară, dacă nu le convine: "El trebuia să găsească un echilibru, nu să pună în conflict categoriile sociale între ele. El trebuia să găsească o soluţie să fim uniţi, să trecem de criză, nu să ne învrăjbească. Dar oamenii au văzut asta şi au înţeles, iar pe 29 iulie vor vota în consecinţă".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro