Mergi la conţinutul principal

Succes clar, 30-24, pentru HC Dunărea în partida cu Măgura Cisnădie

• Bianca Tiron, cu 10 goluri, a fost MVP-ul partidei • cu acest succes echipa brăileană urcă pe locul al cincilea în clasamentul Ligii Florilor

 

HC Dunărea a acumulat 27 de puncte după victoria clară, 30-24, din partida cu Măgura Cisnădie. Formaţia pregătită de Neven Hrupec a controlat jocul de la un capăt la altul. Un joc în care Bianca Tiron a marcat 10 goluri, unul mai spectaculos decât celălalt. Marina Razum în prima repriză şi Gabriela Dobre în cea de a doua au avut intervenţii salutare pentru formaţia brăileană şi au contribuit la acest succes.

Iar în urma acestei victorii HC Dunărea a urcat pe locul al cincilea, fiind la egalitate de puncte cu HC Zalău locul al şaselea.

Elena Dache a marcat primul gol al meciului dar la faza imediat următoare Ada Moldovan a egalat. Dache a înscris pentru 2-1 însă şi de data aceasta formaţia vizitatoare a restabilit egalitatea. Roxana Gatzel a înscris în minutul 8 de la 7 metri, iar Măgura Cisnădie a condus pentru prima şi ultima dată în această partidă. Tiron a egalat la 3-3, iar după “dubla” realizată de Udriştoiu HC Dunărea s-a desprins la două lungimi, 5-3. Acest decalaj de două goluri s-a menţinut până în minutul 20, când tabela arăta 8-6 pentru HC Dunărea. Tiron a marcat imediat şi echipa brăileană a condus pentru prima dată la trei goluri, 9-6. Decalajul s-a mărit la patru lungimi, 11-7, şi tot aceeaşi diferenţă de scor, 14-10, s-a consemnat pe tabelă şi după primele 30 de minute.

În repriza a doua, formaţia vizitatoare s-a apropiat la două goluri însă susţinută moral o galerie inimoasă dar şi de peste 1.000 de spectator, HC Dunărea s-a îndreptat spre o victorie meritată. Cu Gabriela Dobre în zi de excepţie şi cu Bianca Tiron de neoprit în faza de atac, HC Dunărea a forţat pe final de meci şi s-a impus la şase goluri diferenţă, 30-24, ultimul gol al meciului aparţinându-i tot Elenei Dache..

Pentru HC Dunărea au marcat Bianca Tiron 10 goluri, Aneta Udriştoiu 6, Nicoleta Sfta 4, Tamires Morena 3, Elena Dache 3, Marina Dmitrovic 2, Alina Czeczi 1, Claudia Constantinescu 1, iar pentru Măgura Cisnădie au înscris Ada Moldovan 5 goluri, Roxana Gatzel 4, Natalia Vinyukova 4, Valentina Panici 3, Dijana Ujkic 3, Cristina Nan 2, Ana Maria Tănăsie 1, Diana Predoi 1, Andreia Predoi 1.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro