Mergi la conţinutul principal

Subiectele de la simulări, postate pe site-ul Inspectoratului Școlar

• subiectele și baremele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat pot fi consultate pe pagina www.isj.ro, la secțiunea “Discipline/domenii”, selectând Limba și literatura română, respectiv Matematică și Istorie • rezultatele de la simulări vor fi anunțate elevilor după minivacanța de Ziua Unirii Principatelor

 

Elevii brăileni au susținut săptămâna aceasta prima simulare locală, organizată de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Brăila! Pe 16 și 17 ianuarie, elevii de clasa a VIII-a au susținut simularea Evaluării Naționale, la Limba și literatura română și Matematică. Tot pe 16 și 17 ianuarie au dat simularea Bacalaureatului elevii de liceu, pentru proba de Limba și literatura română și proba obligatorie a profilului și specializării (Matematică sau Istorie).

Subiectele de la cele două simulări, precum și baremele de corectare pentru fiecare probă în parte, au fost postate și pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului Școlar - www.isj.ro, secțiunea “Discipline/domenii”, selectând  Limba și literatura română, respectiv “Matematică și “Istorie”, apoi “Examene naționale”.

Notele obținute la simularea județeană vor fi comunicate elevilor după minivacanța de 24 Ianuarie, Ziua Unirii Principatelor. Rezultatele nu vor fi făcute publice, ci vor fi comunicate elevilor și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

Reamintim că la nivelul județului nostru se organizează trei simulări ale examenelor: una la nivel național - organizată de Ministerul Educației și două la nivel local - organizate de Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro