Mergi la conţinutul principal

Subcomisarul Budu, singurul candidat pentru şefia Poliţiei Municipiului

acesta va susţine concursul în data de 11 aprilie, fiind vorba despre un interviu structurat pe subiecte profesionale 

 

În curând, Poliţia Municipiului Brăila va avea şi şef, asta dacă subcomisarul  Marius Budu, împuternicit deja pe funcţie, va ieşi învingător în urma concursului programat pentru data de 11 aprilie. Oricum, fostul şef al Poliţiei Ianca, este singurul candidat pentru fotoliul de şef de la Poliţia Municipiului. Săptămâna viitoare, acesta va susţine un interviu structurat pe subiecte profesionale, în sala de consiliu de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După ieşirea la pensie a cms. şef Costel Arbunea, în toamna anului trecut, pe funcţia respectivă a fost împuternicit, din data de 30 noiembrie, scms. de poliţie Marius Budu, şeful Poliţiei Orăşeneşti Ianca. Anul acesta, postul a fost scos la concurs, iar poliţistul Budu nu s-a temut să meargă mai departe.

Poliţia Municipiului a rămas şi fără cei doi adjuncţi, comisarii Gabriel Cazan şi Nicolae Chiţuleasa, care de asemenea s-au pensionat. Pe cele două funcţii au fost împuterniciţi, anul trecut, cms. Dobrescu Florin Sergiu, şeful Poliţiei oraşului Făurei, şi cms. Munteanu Iorgu, de la Poliţia Însurăţei, aceştia fiind declaraţi învingători la concursurile susţinute, la jumătatea lunii martie. Cei doi ofiţeri sunt acum adjuncţi cu acte în regulă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro