Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Studentii vor beneficia de reducere la transportul feroviar, in limita a 24 de calatorii pe an

De la sfirsitul lunii decembrie si mai exact odata cu sarbatorile de iarna, atit studentii din învatamintul universitar de stat cit si din învatamintul particular acreditat, cursuri de zi, vor beneficia de reduceri la transportul feroviar. Potrivit actului normativ care reglementeaza aceasta masura, studentii vor beneficia de 24 de calatorii simple, pe parcursul unui an calendaristic, cu reducere de 50% din tariful trenurilor accelerat, rapid si intercity, clasa a II-a.
Aceste facilitati acordate studentilor pentru transportul feroviar au fost decise de Guvern, ca urmare a discutiilor purtate cu reprezentantii sindicatelor studentilor. Efortul bugetar pentru sustinerea masurii a fost estimat la 300 miliarde lei vechi. Conform reglementarilor în vigoare, in acest moment studentii beneficiaza de o reducere de 50% pentru transportul local în comun, de suprafata si subteran, precum si pentru transportul intern auto, feroviar si naval.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii