Mergi la conţinutul principal

A stropit poarta de acces cu o substanţă inflamabilă şi a aprins-o cu ajutorul unei brichete

* un bărbat a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de distrugere, după ce a incendiat poarta unei persoane, pentru a se răzbuna pe aceasta * fapta a fost comisă în 2018, însă abia acum au fost definitivate cercetările, iar dosar a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Brăila

 

 

 

Distrugătorul! Un bărbat i-a incendiat poarte aunei persoane cu care era în conflict.

Potrivit datelor transmise de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, inculpatul A.E. a fost cercetat în stare de libertate şi trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 253 Cod penal.

La data de 21 august 2018, în jurul orei 00.15, inculpatul s-a deplasat la un imobil situat în municipiul Brăila, unde a stropit poarta de acces cu o substanţă inflamabilă pe care ulterior a aprins-o cu ajutorul unei brichete.  Individul a provocat un incendiu care a fost de natură să pună în pericol alte bunuri şi care i-a produs persoanei vătămate M.F. un prejudiciu în valoare de 300 lei.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro