Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stranierii convocati pentru turneul din Cipru

Selectionerul Victor Piturca a anuntat numele celor 11 stranieri convocati pentru turneul amical din Cipru, care va avea loc in perioada 28 februarie-1 martie, printre ei aflindu-se mijlocasul Bogdan Patrascu (Piacenza) si atacantul Marius Niculae (Standard Liege), informeaza FRF.
Stranierii convocati pentru turneul din Cipru sint urmatorii: Bogdan Lobont (AC Fiorentina) - portar, Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamas, Adrian Iencsi (ambii Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk) - fundasi, Razvan Cocis (Seriff Tiraspol), Bogdan Patrascu (Piacenza), Laurentiu Rosu (Recreativo Hurelva) - mijlocasi, Adrian Mutu (Juventus Torino), Marius Niculae (Standard Liege) - atacanti.
Reprezentativa de fotbal a Romaniei va intilni Armenia si Cipru sau Slovenia, in cadrul celei de-a X-a editii a turneului amical din Cipru, ce va avea loc in perioada 28 februarie-1 martie.
Reunirea este programata pe 25 februarie, la ora 12.00, la CNAF Mogosoaia, decolarea spre Cipru urmind sa aiba loc a doua zi, la ora 10.00. Jucatorii care nu vor avea posibilitatea sa ajunga in Romania pina in momentul plecarii se vor prezenta la lot direct in Cipru, orele de sosire la Larnaca urmind sa fie comunicate in timp util antrenorilor secunzi. Delegatia romana va locui la hotelul Le Meridien din Limassol, intoarcerea in tara fiind prevazuta pe 1 martie, la ora 20.30, imediat dupa incheierea celui de-al doilea meci.
Romania a fost repartizata in grupa a 2-a a competitiei si va intilni in primul meci selectionata Armeniei, pe 28 februarie, de la ora 17.00, pe stadionul GSP din Nicosia. In aceeasi zi, in cealalta intilnire a grupei vor juca Cipru si Slovenia, pe stadionul Antonis Papadopoulos din Larnaca. Pe 1 martie, Romania va intilni, in functie de rezultatul din primul meci, invinsa sau invingatoarea partidei Cipru - Slovenia, pe stadionul GSZ din Larnaca, de la ora 17.00. Celalalt meci al zilei din grupa a 2-a se va disputa de la ora 17.00, pe stadionul Tsirion, din Limassol.
Programul grupei 1 arata astfel: Finlanda - Kazahstan (ora 17.00, stadion GSZ din Larnaca) si Grecia - Belarus (ora 19.00, stadion Tsirion din Limassol), ambele pe 28 februarie. Invingatoarele din prima zi se vor intilni pe stadionul GSP din Nicosia, iar invinsele pe stadionul Antonis Papadopoulos din Larnaca, ambele partide urmind sa aiba loc pe 1 martie, de la ora 19.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii