Mergi la conţinutul principal

Straiele de sărbătoare pentru Oraşelul Copiilor: 70.000 lei

• 1,5 kilometri de ghirlande din cetină de brad, ornamente de Crăciun, panouri şi figurine cu personaje din poveşti şi eroi din seriale de desene animate, montarea şi apoi demontarea unei scene, ancorarea şi montarea brazilor de Crăciun, cam aşa arată lista de lucrări menite să pregătească Oraşelul Copiilor pentru Sărbătorile de Iarnă 

 

Municipalitatea a lansat în SEAP procedura de achiziţie publică pentru desemnarea firmei care se va ocupa de amenajarea Parcului Monument pentru apropiatele Sărbători de Iarnă, suma alocată pentru acest contract fiind de 70.000 lei, fără TVA. Potrivit datelor postate în SEAP, invitaţia privind achiziţia în discuţie a fost lansată săptămâna trecută, având ca termen final de depunere a ofertelor din partea operatorilor economici interesaţi data de 28 octombrie. Dacă autoritatea contractantă va primi mai multe oferte, desemnarea celei câştigătoare se va face după criteriul “preţul cel mai scăzut”. Tot în invitaţia de participare publicată de Primăria Brăila se precizează că viitorul contract are două componente majore: prima constă în amenajarea efectivă a parcului, iar a doua, în dezafectarea amenajărilor până cel târziu la finele lunii martie anul viitor.

În linii mari, firma contractantă va trebui să demonteze scena din Grădina Publică, să o transporte şi să o monteze în Parcul Monument, să vopsească podina scenei, să cumpere 4 figurine mari, să transporte şi să monteze în Parc panourile cu personaje din poveşti şi eroi din seriale de desene animate, să ancoreze şi monteze 77 brazi (3 de talie mare, 10 de talie medie, iar restul de talie mică), să procure şi monteze ornamente de pom (aproximativ 180 de bucăţi), plus 1,5 kilometri de ghirlande din cetină de brad.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro