Mergi la conţinutul principal

Strada Magaziilor de la marginea cartierului Chercea, un permanent focar de infecție

* oricâte acțiuni de salubrizare s-au făcut în zonă, gunoaiele au reapărut rapid, iar acum, în plină vară, halda neautorizată pare mai încărcată decât oricând * în lipsa unei supravegheri permanente făcute de Poliția Locală, este puțin probabil ca problema să fie rezolvată...

 

 

 

Nu se mai știe de câte ori au intervenit Primăria și firmele de salubritate pentru ridicarea tonelor de gunoaie din halda neautorizată ce se întinde pe strada Magaziilor până aproape de intersecția cu Șos. Baldovinești. Oricum, după fiecare acțiune de igienizare a zonei, nu trecea mult timp până când focarul de infecție se extindea iar văzând cu ochii. Acum, în plină vară, cu călduri insuportabile, focarul de infecție este ”în floare” din cauza a ceea ce se aruncă aici: deșeuri menajere amestecate cu tot felul de articole din metal, materiale plastice, anvelope, dotări electrocasnice, PET-uri, sticle, vegetație toaletată din curți, dejecții animaliere, găini și animale moarte (câini, pisici). Iar lista este infinită. Plus că în gropile făcute de la încărcarea mizeriei s-a format a baltă verde și infectă care întregește cu mirosul pestilențial. 

Este adevărat că, în decursul anilor, halda de pe Magaziilor, întinsă și pe terenurile agricole, s-a redus semnificativ, dar acum a crescut cantitatea pe metru pătrat. Un nedorit și condamnabil record! Soluția pentru stoparea definitivă a urmării unui comportament sinonim cu nesimțirea crasă este una singură: supravegherea, inclusiv seara, noaptea și în week-end, a zonei. Așa cum s-a procedat cu efect în alte zone din municipiu!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro