Mergi la conţinutul principal

Stop parcării maşinilor pe aleile din Parcul Monument

Şoferii brăileni care îşi parchează maşinile pe aleile din Parcul Monument vor trebui în curând să îşi găsească alte locuri în care să îşi lase autoturismele. Primarul Marian Dragomir a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că vrea să interzică accesul maşinilor pe străzile din parc, iar cei care nu vor respecta această regulă să fie amendaţi.
"Am văzut pe reţelele de socializare acea atenţionare din partea cetăţenilor. Eu înţeleg comoditatea noastră şi dorinţa de a ne etala şi bolizii de lux, pentru că acolo, în Parcul Monument, vin şi cei care au un anumit tip de comportament şi un anumit tip de maşini. Dar Parcul Monument este pentru toţi şi este în special pentru cei care merg să se relaxeze, iară nu ca să audă motorul maşinii turându-se sau să circule printre maşini. O să verificăm pe sistemul video care sunt acele zile, să vedem dacă cumva a fost doar ziua în care am avut concursul de carting sau dacă a devenit o practică. Am comunicat celor Poliţia Locală să ia măsurile necesare pentru interzicerea intrării cu maşina pe aleile din Parcul Monument. Mai mult, dacă unii dintre ei vor fi reticenţi la această normalitate, vor primi şi nişte procese verbale, nu sunt de felicitare ci de amendă", a declarat şeful municipiului.
Mai mult, edilul-şef a afirmat că ia în considerare montarea unor piloni încastraţi în asfalt, cum sunt cei de pe strada Mihai Eminescu, pentru a-i împiedica pe conducătorii auto să mai intre cu maşinile în Parc. 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro