Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steluta Luca: Vreau sa ma intorc acasa

Capitanul echipei nationale de handbal feminin, Steluta Luca, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca isi doreste sa revina in tara si spera ca actualul sau club, FCK Handbolds, din Danemarca, sa-i permita transferul la Oltchim Rimnicu Vilcea din vara acestui an.
"Stau mai multi factori la baza deciziei mele. Unul dintre acestia se leaga de starea de sanatate a mamei lui Andrei, sotul meu. Este in virsta, bolnava si vrem sa fim alaturi de ea", a declarat capitanul nationalei, Steluta Luca.
Aflata in Danemarca, Steluta Luca a precizat ca in urmatoarele zile va discuta in mod oficial cu conducatorii echipei sale. "La inceputul saptaminii viitoare, impreuna cu sotul meu, vom discuta cu conducerea clubului. Am semnat cu FCK un precontract pina in vara anului 2008, dar sper sa fie intelegatori si sa-mi dea drumul", a explicat handbalista in virsta de 30 de ani, care a cucerit medaliile de argint cu echipa Romaniei la CM din Rusia, din luna decembrie.
Steluta Luca a mai jucat in Danemarca la echipa Randers, din martie 2003 pina in decembrie 2004, cind s-a transferat la FCK. In Danemarca a ajuns de la echipa de prima liga italiana Dossobuono, unde s-a transferat de la Oltchim Rimnicu Vilcea, in mai 2002.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii