Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua s-a predat fara lupta

Sperantele celor peste 25.000 de spectatori aflati, joi seara, pe stadionul din Ghencea ca Steaua va depasi saisprezecimile Cupei UEFA au fost naruite chiar de doi dintre jucatorii gazdelor. Primul care a gresit a fost portarul stelist. Cernea a iesit cu mingea in mina din propriul careu, spaniolii primesc cadou o lovitura libera din zona centrala, mingea sutata de Alves ajunge cu putin noroc la Poulsen care deschide scorul. In topul greselilor care au stabilit soarta partidei, un loc aparte l-a avut Goian, cel care cu un sfert de ora inainte de expirarea timpului regulamentar de joc le-a facut un penaly cadou elevilor lui Juande Ramos. Golgeterul Sevillei, Kanoute nu a ratat, si astfel s-a scris istoria meciului tur din Ghencea.
Doua dintre fostele glorii brailene apreciaza ca Steaua nu a evoluat destul de ofensiv si in felul acesta si-a redus simtitor sansele de a accede in etapa urmatoare.

"Jardel a inceput bine partida, dar s-a stins pe parcurs la fel ca si echipa sa" este de parere Ionel Iuga

Ionel Iuga, cel care l-a investit pentru prima data pe Jardel cu banderola de capitan al Daciei Unirea, apreciaza ca Steaua nu a fost la fel de ofensiva ca in alte partide internationale, dar considera drept bun jocul fostului sau elev, cel putin in prima repriza.
"Poate surprinde, dar trebuie sa spun ca mi-a placut FC Sevilla deoarece a demonstrat ca este o echipa bine organizata atit in aparare, cit si in atac. Stelistii nu s-au putut descurca in fata presingului facut de spanioli si de aceea nu si-au creat prea multe ocazii de gol. Jardel a inceput bine partida, dar s-a stins pe parcurs la fel ca si echipa sa. La acest scor nu cred ca formatia bucuresteana mai poate spera in rasturnarea situatiei, dar in sport totul este posibil si sa nu uitam ca 2-0 este cel mai periculos rezultat" declara Ionel Iuga.

"Greselile personale au si hotarit soarta meciului" considera Vasile Bratianu

Contactat telefonic pentru a-si exprima parerea despre sansele echipei steliste de a accede in faza urmatoare a Cupei UEFA, noul presedinte al CF Braila s-a aratat foarte sceptic. Bratianu a caracterizat in citeva cuvinte jocul elevilor lui Olaroiu si in mod special evolutia lui Banel "Jardel" Nicolita.
"Imi pare rau pentru Steaua. Sincer sa fiu nici nu ma gindeam ca poate juca asa de slab pe teren propriu. Jocul elevilor lui Olaroiu s-a axat in mod special pe faza de atac si au fost citeva actiuni periculoase, dar nu ca in alte partide. Au iesit insa in evidenta greselile personale, care de altfel au si hotarit soarta meciului. A gresit portarul Cernea, Goian, dar si Radoi, cel mai mediatizat stelist din ultima vreme.
Nicolita a ramas acelasi jucator muncitor insa si el a intrat in partea secunda in ritmul ales de coechipierii sai. In urma acestui insucces destul de categoric pe teren propriu sansele de calificare ale echipei din Ghencea s-au redus considerabil, daca nu chiar s-au anulat" apreciaza Vasile Bratianu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii