Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei

Poli Timisoara: 29. Pantilimon - 14. S. Radoi, 4. McKain, 23. Cinu, 13. Emeghara - 20. I. Matei (25. Torje '58), 5. Alexa, 17. Omoduemuke (18. G. Bucur '82), 77. Karamyan - 10. Plesan (8. Caramarin '66) - 24. Mansour. Antrenor: Valentin Velcea.
Steaua: 12. Cernea - 18. P. Marin, 3. D. Goian, 6. M. Radoi, 15. Nesu - 16. Nicolita, 22. Paraschiv (19. V. Iacob '65), 20. Lovin, 30. Ochirosii (14. Cristocea '46) - 86. Elton (11. Bostina '75) - 9. V. Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Cartonase galbene: Alexa '12, Plesan '39, S. Radoi '52 / Cristocea '90.

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul cu Poli Timisoara, disputat miercuri, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, in semifinalele competitiei.
Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 45a2, de Jon McKain. Artavazd Karamyan a executat un corner de pe partea dreapta, McKain a reluat cu capul spre poarta, portarul stelist Cornel Cernea a scapat mingea in fata, iar fundasul australian a revenit si a marcat cu un sut cu piciorul drept, din careul mic.
In minutul 78, jucatorul Peter Omoduemuke, de la Poli Timisoara, s-a ciocnit cu stelistul Petre Marin si s-a prabusit pe gazon, fiind nevoie de interventia medicilor. Jucatorul a fost inconstient timp de citeva zeci de secunde, pe teren fiind chemata ambulanta prezenta la stadion. In cele din urma, Omoduemuke si-a revenit si s-a urcat, constient, in salvarea care l-a transportat la spital.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Ungaria, condusa la centru de Bede Ferenc, ajutat la cele doua linii de asistentii Tompos Zoltan si Nagy Imre Attila. Arbitru de rezerva a fost Cristian Balaj.
Observatorii intilnirii au fost Dumitru Mihalache si Marcel Lica.
La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.
Poli Timisoara a fost incurajata de la Peluza a II-a a stadionului Giulesti-Valentin Stanescu atit de propria galerie, cit si de cea a echipei Rapid, cele doua grupuri de suporteri fiind infratite. Pe parcursul meciului, din Peluza a II-a pe teren s-au aruncat mai multe torte, iar la inceputul reprizei secunde la statia de amplificare a stadionului s-a facut apel catre suporteri sa inceteze.
In momentul in care la statie s-a anuntat componenta echipei Steaua, numele fiecarui jucator al formatiei "ros-albastre" a fost intimpinat cu o injuratura.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii