Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua - prima surpriza a Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a debutat cu o victorie In grupa E a Ligii Campionilor, impunindu-se, miercuri, In deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), In fata formatiei Dinamo Kiev, Intr-un meci din prima etapa a competitiei. Pentru Steaua au marcat Ghionea '3, V. Badea '24 si Dica '43 si '79. Dinamo Kiev a punctat prin Rebrov '16. Din nefericire, toate cartonasele galbene acordate de arbitrul belgian Paul Allaerts au ajuns la jucatorii Stelei - Nesu '12, Carlos '27, Ghionea '73.
Toti jucatorii din lotul Stelei sint debutanti In Liga Campionilor, mai putin mijlocasul Ovidiu Petre, care a mai jucat In aceasta faza a competitiei cu Galatasaray Istanbul.
Pentru victoria din meciul de la Kiev, Gigi Becali le-a promis jucatorilor prime de cite 20.000 de dolari. Pe de alta parte, pentru succesul de miercuri, UEFA va premia Steaua cu 600.000 de euro.
In celalalt meci al grupei, Olympique Lyon - viitoarea adversara a bucurestenilor, peste doua saptamini - a Invins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Real Madrid.
Dupa prima etapa, Steaua ocupa primul loc In clasamentul grupei E, cu 3 puncte si un golaveraj de 4-1, superior celei de-a doua clasate, Olympique Lyon (3 puncte, golaveraj 2-0). Ultimele doua locuri sint ocupate, In ordine, de Real Madrid si Dinamo Kiev, fara nici un punct.

Rezultatele meciurilor disputate miercuri in Liga Campionilor

Grupa E
Olympique Lyon - Real Madrid 2-0 (2-0)
Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti 1-4 (1-3)

Grupa F
Manchester United - Celtic Glasgow 3-2 (2-2)
FC Copenhaga - Benfica Lisabona 0-0

Grupa G
FC Porto - TSKA Moscova 0-0
Hamburg SV - Arsenal Londra 1-2 (0-1)

Grupa H
Anderlecht Bruxelles - OSC Lille 1-1 (1-0)
AC Milan (Italia) - AEK Atena (Grecia) 3-0 (2-0)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii