Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua este o echipa defensiva

Steaua este o echipa defensiva, care joaca pe contraatac, a declarat Mark Schwarzer, portarul formatiei Middlesbrough, adversara a Stelei in semifinalele Cupei UEFA, informeaza cotidianul australian Daily Telegraph.
"Nu stim foarte bine Steaua, insa stafful tehnic al echipei ne-a prezentat citeva casete cu meciurile romanilor. Steaua este o echipa defensiva, care joaca pe contraatac. Este o formatie periculoasa, in fata careia este greu sa-ti desfasori jocul. Insa am descoperit citeva puncte cheie prin care putem sa-i contracaram", a declarat Schwarzer.
Portarul australian considera ca mansa secunda, care se va disputa la Middlesbrough, va fi una diferita fata de primul joc, de la Bucuresti. "Nu ne putem permite sa pierdem din nou cu 2-0 in prima mansa, asa cum s-a intimplat la Basel, in sferturi. Mergem la Bucuresti sa reusim un rezultat bun, pentru ca returul va fi total diferit fata de jocul tur", a spus Schwarzer.
Mark Schwarzer a precizat ca Middlesbrough reprezinta o adevarata forta. "Suntem un pericol pentru adversari. Este de ajuns sa te uiti pe numele atacantilor cu experienta din lot pentru a-ti da seama de acest lucru. Marcam foarte multe goluri si avem un joc bun", a spus portarul titular de la Middlesbrough.
Meciul Steaua - Middlesbrough, din prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, se va disputa joi, la ora 20.45, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Returul este programat la 27 aprilie, in Anglia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii