Skip to main content

Startul sezonului competitional in Liga a II-a si a III-a s-a aminat cu doua saptamini

Intrunit in urma cu doua zile, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a analizat propunerile membrilor sai afiliati din Ligile a II-a si a III-a, prezentate de reprezentantii lor in Comitetul Executiv, si a hotarit aminarea startului editiei 2007-2008 a campionatelor respective cu doua saptamini.
Astfel, turul Ligii a II-a va incepe la data de 25 august, in loc de 11 august conform programarii initiale, iar cea a Ligii a III-a in ziua de 24 august in loc de 10 august. Prima parte a meciurilor din cel de al treilea esalon se va incheia la 14 decembrie, respectiv, 15 decembrie pentru jocurile din cel de al doilea esalon fotbalistic al tarii.
Vestea aminarii a fost primita cu bucurie si de reprezentantii cluburilor brailene.
"Pentru noi aceasta decizie este benefica pentru echipa. Avem un lot foarte tinar si vom folosi aceasta perioada pentru meciuri de verificare in care sa cautam atit cea mai buna formula de echipa", a declarat Marian Neta, directorul executiv al CF Braila.
Si reprezentantii gruparii din Insuratei saluta aceasta initiativa a federatiei de specialitate.
"Ma asteptam la o decalare a startului de campionat din cauza temperaturilor foarte ridicate inregistrate in ultima perioada in judetul nostru. Vom folosi cele doua saptamini pentru imbunatatirea relatiilor de joc", a precizat Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul Insuratei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu