Mergi la conţinutul principal

Start pentru preselecții la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu"

* dată fiind încetarea stării de alertă, preselecția se va face atât prin transmiterea dosarului de înscriere, pe email, cât și prin prezența obligatorie, pe 2 aprilie, la sediul Societății Române de Radiodifuziune * Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" - Ediția a XVII-a - se va desfășura în perioada 3 - 5 iunie a.c., la Brăila

 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (CJCPCT - Centrul de Creație), Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brăila - organizatorii Festivalului Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu"-Ediția a XII-a - au decis că, dată fiind încetarea stării de alertă, preselecția concurenților români se va face atât prin transmiterea dosarului de înscriere pe email, cât și prin prezența obligatorie la București, pe 2 aprilie a.c., în fața juriului de preselecție.

"Având în vedere că Regulamentul de desfășurare a Festivalului a început sub starea de alertă (între timp încheiată, conform legii), aducem la cunoștința participanților că preselecția concurenților români se va face atât prin transmiterea dosarului de înscriere, electronic, la adresa de email festival.braila@gmail.com, cât și prin prezența obligatorie la București, în data de 2 aprilie 2022, la sediul Societății Române de Radiodifuziune, în fața juriului de preselecție, începând cu ora 10.00", precizează conducerea CJCPCT Brăila.

Informații despre Regulamentul concursului și nu numai pot fi obținute accesând http://festival-george-grigoriu.ro/ sau la tel. 0725/526.810.

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" - Ediția a XVII-a - se va desfășura în perioada 3 - 5 iunie a.c., la Brăila, iar înscrierile s-au făcut până la finele lunii martie. Evenimentul se va desfășura pe două secțiuni: concurs (cu 24 de participanți cu vârste între 16 și 30 de ani) și recitaluri susținute de prestigioși artiști ai genului.

știgătorii Festivalului Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu" vor fi răsplătiți cu următoarele premii: Trofeul "George Grigoriu" (4.000 de euro), Premiul I (2.000 de euro), Premiul II (1.500 de euro), Premiul III (1.000 de euro) și Mențiune (500 de euro).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro