Mergi la conţinutul principal

Start la înscrieri pentru cercurile de la Palatul Copiilor Brăila

* circa 20 de cercuri vor fi disponibile pentru preșcolari și elevi în anul școlar 2022-2023 * înscrierile se fac fizic, la sediul instituției, dar și online, formularul fiind disponibil pe pagina de Facebook Palatul Copiilor Brăila

 

Deși vacanța de vară nu s-a terminat încă, cei de la Palatul Copiilor Brăila se pregătesc de noul an școlar. Circa 20 de cercuri vor fi disponibile din toamnă pentru copii, activitățile fiind destinate elevilor de toate vârstele, de la preșcolari la liceeni.

Astfel, în anul școlar 2022-2023, Palatul Copiilor Brăila organizează următoarele cercuri: desen/pictură, dans modern – gimnastică, dans clasic – balet, dans contemporan, dans popular, canto clasic și popular, instrumente muzicale tradiționale (pian, orga, acordeon), muzică popular, muzică vocal instrumental, teatru, cultură și civilizație engleză, cultură și civilizație franceză, informatică și robotică pentru junior, ziaristică/jurnalism, aeromodele/navomodele, carturi, orientare turistică/turism sportiv, tenis de camp, șah. Cursurile vor fi susținute de profesorii specialiști, ce dețin o bogată experiență în domeniile alese.

Înscrierile se fac fizic la sediul instituției, de pe Bulevardul Al. I. Cuza, nr. 97, dar și online, prin completarea unui formular disponibil pe pagina de Facebook Palatul Copiilor Brăila.

Cu o tradiție incontestabilă, de zeci de ani, Palatul Copiilor Brăila rămâne locul în care copiii din întreg județul pot să-și cultive talentul și să-și dezvolte abilitățile într-un mod profesionist. În anul școlar precedent circa 3.300 de copii din Brăila au participat la cursuri, iar calitatea educației oferite s-a reflectat în premiile obținute de elevi în competițiile naționale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro