Start la înscrieri în Clubul de Vacanţă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Start la înscrieri în Clubul de Vacanţă

• în perioada 03 iulie – 11 august, copiii şi adolescenţii brăileni sunt aşteptaţi la aproape 50 de ateliere creativ-educative, care se vor desfăşura la Biblioteca Judeţeană

 

Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila organizează şi în acest an ediţia de vară a Clubului de Vacanţă. Pentru al patrulea an consecutiv, instituţia de cultură oferă copiilor urbei o seamă de activităţi de petrecere a timpului liber şi de învăţare prin joc, în cadrul CLUBULUI DE VACANŢĂ. 

După cum ne-a informat dr. Eduard Claudiu Brăileanu, şef serviciu Relaţii cu Publicul din cadrul Bibliotecii Judeţene, şi la această ediţie evenimentul va dura şase săptămâni, între 03 iulie şi 11 august, iar copiii se pot înscrie la maximum 3 ateliere din totalul de aproape 50 propuse de organizatori. <<Noutăţile din 2017 îi vor surprinde cu siguranţă pe cei mai mici dintre utilizatorii Bibliotecii. Astfel, celebra Diana Mocanu îi va învăţa tainele înotului pe picii de 6-8 ani, după cum tenisul de câmp va atrage foarte mulţi doritori. Limba greacă sau Kinedok (proiecţii de filme documentare, în aer liber) sunt tentaţiile noastre pentru perioada amintită. Tot ca element inedit pot aminti şi atelierele dedicate copiilor cu deficienţe sau pentru cei defavorizaţi: “Copii aleg speranţa” (în spital) sau “Colorăm viaţa” (copii cu CES). Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila este alături de noi cu un foarte interesant modul de educaţie specifică, intitulat: “Poliţistul, prietenul tău de vacanţă”. Atelierul “Vacanţă în ecobază”, care s-a bucurat de mult succes în anii trecuţi, se întoarce după o pauză de un sezon>>, a subliniat     Claudiu Brăileanu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro