Mergi la conţinutul principal

Start foarte bun pentru Anamaria Ioniţă în 2017

atleta brăileană a devenit vicecampioană naţională la pentatlon • Ioniţă s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat, la Grand Prix-ul atletic desfăşurat după proba de pentatlon feminin

 

Brăileanca Anamaria Ioniţă a cucerit medalia de argint la pentatlon, probă din Capionatul Naţional de probe combinate care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti. Atleta cu dublă legitimare, CSM Brăila – CSU Piteşti a avut evoluţii constante în toate cele cinci probe la care a concurat, însă cea care a fost practic decisivă în obţinerea argintului a fost proba de arucare a greutăţii, unde a reuşit o performanţă de 10,70 m. La garduri Ioniţă a scos timpul de 8:64 secunde, a sărit peste ştacheta ridicată la 1,65 m, a sărit 5,76 m la lungime, iar la 800 m plat a scos un timp bun, 2:31:20 minute. Cu aceste rezultate Anamaria Ioniţă a devenit vicecampioană naţională, titlul fiind cucerit de Andreea Panţuroiu. “Obiectiv îndeplinit. Mi-am dorit o clasare pe podium, iar concurenţa a fost foarte mare, 12 atlete s-au luptat pentru primele trei poziţii, de aceea eu consider că am păşit cu dreptul în noul sezon competiţional”, ne-a declarat Anamaria Ioniţă. Tot sâmbăta trecută atleta a participat şi la proba de 60 m plat, din cadrul Grand Prix-ului atletic, desfăşurat la scurt timp după încheierea Campionatului Naţional de probe combinate la feminin. Ioniţă s-a clasat pe locul al doilea la sprint, timul realizat fiind unul bun pentru această perioadă de pregătire, 7:77 secunde. Duminică sportiva a concurat şi la 60 m garduri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro