Mergi la conţinutul principal

Start cu dreptul în 2024 pentru secția de box de la CSM Brăila

• pugiliștii au urcat pe podium la Cupa României pentru juniori dar și la turnee internaționale • “Sezonul competițional 2024 este unul în grafic pentru pugiliștii de la CSM Brăila”, spune antrenorul George Perțea

 

Secția de box de la CSM Brăila, care a adus cele mai multe medalii pe plan național și internațional anul trecut, a început în forță sezonul competițional 2024. Rezultatele notabile obținute de pugiliștii brăileni vin și datorită extinderii ariei de selecție. La acest moment, CSM Brăila are secții de box la Ianca, antrenor Cosmin Sorică, la Făurei, antrenor Lucian Postolache și la Baia, în județul Suceava, antrenor Constantin Butnaru.

La Cupa României la box juniori, competiție care a avut loc la Drobeta Turnu Severin, CSM Brăila a participat cu 4 sportivi și a obținut un loc întâi, prin Denis Cucu la plus 80 kg, pugilist de la grupa antrenorului Marian Pița și un loc doi, prin Sorin Rusinoiu la 63 kg, sportiv de la grupa antrenorului Cristian Bălan.

Pentru pregătirea competițiilor de obiectiv pe plan internațional, boxerii de la CSM Brăila au participat și la turnee în afara României.

În Georgia, au fost obținut două locuri întâi, prin Dragoș Badea la categoria 86 kg și Daniel Grigorie la categoria 63 kg, ambii la tineret.

Tot în Georgia, Alexandru Suvache s-a clasat pe locul al treilea la categoria 67 kg.

A urmat turneul din Republica Moldova, unde Iuli Bârsănescu a câștigat competiția la categoria de greutate 60 kg.

La finalul săptămânii trecute, sala de box de la CSM Brăila a găzduit  o acțiune de pregătire comună, la care au participat 10 cluburi din București, Ploiești, Tulcea, Focșani, Călărași, Iași, Constanța.

“Vinerea trecută a avut loc un antrenament comun la care au participat în jur de 100 de boxeri, sâmbătă am început cu un antrenament comun, după care s-au disputat 15 meciuri de pregătire la care, în majoritate, participanții au fost cadeți. Sunt acțiuni benefice sportivilor în perspectiva competițiilor internaționale”, ne-a declarat antrenorul George Perțea.

Sursa citată a mai adăugat că startul sezonului competițional 2024 este unul în grafic pentru pugiliștii de la CSM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro