Mergi la conţinutul principal

Start înscrieri pentru Festivalul Concurs de Muzică Folk „Seară de Mai”

* evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociaţia Clubul de Turism „Proilavia” * concursul este structurat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani și 15-25 ani, participanții urmând să interpreteze două piese, la alegere * Marele Premiu al Festivalului „Seară de Mai” este o chitară electro-acustică

 

 

 

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociaţia Clubul de Turism „Proilavia” organizează, în perioada 24-25 mai, cea de a XIII-a ediție a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Seară de Mai”. Manifestarea reunește tineri din Brăila care doresc să-și afirme potențialul artistic în domeniul creației și interpretării muzicii folk și se va desfășura open-air, în vasta curte a casei în care a trăit familia armatorului grec Ianis Matukis, în Piața Poligon.

Potrivit managetului Casei de Cultură a Municipiului, Emanoil Ciucașu, concursul este structurat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani și 15-25 ani, participanții urmând să interpreteze două piese, la alegere, din repertoriul național sau internațional, fie creații proprii. Înscrierea participanţilor, conform regulamentului de concurs, are loc în intervalul 30 aprilie - 20 mai inclusiv, orele 9.00-16.00, pe baza completării formularului de înscriere la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila. Participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se prezinte la înscrierea în competiţie cu o copie a cărţii de identitate/certificatului de naştere. Regulamentul, formularul de înscriere şi alte informaţii privind condiţiile de participare la ediţia a XIII-a a Festivalului Concurs „Seară de Mai” se regăsesc la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, din Piața Poligon nr. 2, pe site-ul instituţiei: www.culturabraila.ro sau pe pagina de Facebook a instituției.

Preselecţia participanţilor înscrişi în competiţie va avea loc miercuri, 22 mai, începând cu orele 17.00, iar vineri, 24 mai, de la ora 18.00, are loc concursul pe cele două categorii de vârstă. Premierea câștigătorilor va avea loc, sâmbătă, 25 mai 2024, cu începere de la ora 18.30, în cadrul unei Gale a Laureaților care va include, la final, un recital al Dianei Popa, câștigătoarea ediției a XII-a a Festivalului „Seară de Mai”, din anul 2023”, a mai precizat managerul Casei de Cultură a Municipiului.

Câștigătorii fiecărei categorii vor primi diplome și premii constând în instrumente muzicale. Marele Premiu al Festivalului „Seară de Mai” este o chitară electro-acustică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro