Mergi la conţinutul principal

Stars şi Gloria Movila Miresii au mai făcut un pas spre Liga a IV-a

Conform aşteptărilor meciurile interesante ale rundei a 16-a au avut loc în seria a doua la Plopu şi Surdila Greci. După un meci spectaculos, Voinţa Plopu s-a impus cu 4-3 pe teren peropriu, Pamfilea (min. 8), Iliescu (min. 62, 92) şi Ursache (min. 32) au înscris pentru gazde, Călin (min. 27, 58, 68) pentru oaspeţi, dar tot echipa din Şuţeşti se menţine pe poziţia a treia a podiumului. Gloria Movila Miresii a fost condusă la pauză cu 2-1 de Voinţa Surdila Greci, însă, în partea a doua lidera a tranşat partida în favoarea sa. Pentru gazde au marcat Mitache (min. 7), Coman (min. 18) şi Ion (min. 92), iar pentru Gloria Movila Miresii Băndărică a realizat o "dublă", celelalte două goluri ale învingătorilor fiind marcate de Spiţă şi Golea. În prima serie, duelul dintre fostele formaţii de Liga a IV-a, Dunărea Gropeni şi FC Tufeşti a fost tranşat de echipa gazdă cu 2-1, Burghelea şi Gheorghe de gazde, Mogoş pentru oaspeţi, fiind marcatorii acestei partide.
Pentru că nu a plătit baremurile de arbitraj, echipa Şoimii Unirea nu a fost programată pentru această etapă şi a pierdut la "masa verde" meciul cu Spicul Zăvoaia. După această rundă, podiumul în prima serie a rămas neschimbat, în schimb, în seria a doua, Voinţa Bărăganu a revenit pe locul al treilea în clasament.
Meciurile etapei a 17-a se vor desfăşura vineri, de la ora 17.00.

Rezultatele înregistrate în etapa a 16-a:
Seria I
Siretul Vădeni - AS Bordei Verde 1-3
Dunărea Tichileşti - Stanriz Stăncuţa 5-3
Dunărea Gropeni - FC Tufeşti 2-1
Comagrim Dudeşti - Stars Brăila 0-5
Voinţa Bărăganul - Dacia Berteşti 3-1
Tricolorul Lanurile - Tractorul Viziru 3-3
Şoimii Unirea - Spicul Zăvoaia 0-3 omologat
Clasament: 1. Star,s - 44 puncte, 2. Dunărea Tichileşti - 36 puncte, 3. Voinţa Bărăganul - 30 puncte.

Seria a II-a
Voinţa Făurei Sat - Romgal Romanu 5-0
Victoria Deduleşti - AS Jirlău 4-3
Unirea Grădiştea - Spicul Râmnicelu 0-3
FC Urleasca - Vulturul Horia 2-0
Voinţa Plopu - Voinţa Şuţeşti 4-3
Voinţa Surdila Greci - Gloria Movila Miresii 3-4
Înfrăţirea Gemenele stă.
Clasament: 1. Gloria Movila Miresii - 39 puncte, 2. FC Urleasca - 37
puncte, 3. Voinţa Şuţeşti - 28 puncte.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro