Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Starea lui Sharon este "foarte ingrijoratoare"

Starea de sanatate a premierului israelian Ariel Sharon este "foate ingrijoratoare", a afirmat, vineri, postul public de radio israelian, citind surse medicale, relateaza AFP.
"Situatia este ingrijoratoare, foarte ingrijoratoare, chiar inspaimintatoare", a subliniat postul de radio, explicind ca "pe masura ce Sharon nu mai primeste anestezice, ora adevarului se apropie".
"In conditiile in care pina acum nu s-au inregistrat semne de ameliorare, ar fi necesar un miracol pentru ca Sharon sa iasa din coma profunda si sa poata trai intr-un mod cit de cit normal", a adaugat sursa.
"In baza analizelor efectuate de medici, cu cit trece mai mult timp, daca nu este constient, daca nu exista nici un semn clar ca se trezeste, daca nu deschide ochii si nu poate recunoaste pe nimeni, sansele ca un om de virsta lui Sharon sa-si revina si sa traiasca din nou normal sint foarte mici", conchide postul de radio.
Sharon, care la 4 ianuarie a suferit o hemoragie cerebrala grava, are 77 de ani.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii