Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Starea lui Ariel Sharon este grava, dar stabila, potrivit spitalului Hadassah

Directorul spitalului Hadassah din Ierusalim, unde este tratat Ariel Sharon, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de simbata, ca operatia la care a fost supus premierul a fost una de rutina, starea sa Medicii au remarcat ca zona abdominala a premierului israelian era umflata, iar analizele ulterioare au descoperit ca intestinul sau gros era inflamat, ceea ce prezenta un pericol imediat pentru viata sa. In urma consultarilor cu familia, medicii au decis interventia chirurgicala in cadrul careia au indepartat o treime din intestinul gros.
Directorul spitalului a precizat ca deterioarea functiilor intestinale este frecventa la pacientii aflati de mai mult timp in coma, iar operatia de simbata nu amelioreaza starea generala a premierului, care este in continuare grava, dar stabila. Dupa interventia chirurgicala, desfasurata fara complicatii, premierul a fost transportat la sectia de terapie intensiva generala, urmind sa fie alimentat intravenos in urmatoarele zile si nu prin sonda gastrica, ca pina acum.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii