Mergi la conţinutul principal

Stancu vrea să introducă Insula Mică în circuitul turistic

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, are de gând să înfiinţeze o Direcţie pentru Turism şi Sport în cadrul CJ, care să cuprindă fosta Direcţie Judeţeană de Sport, precum şi fostul Birou de Turism pentruTineret, împreună cu hotelul BTT, care face obiectul unui litigiu, la acest moment. Stancu şi-a propus să dezvolte o activitate de turism consistentă, mai ales în contextul în care speră să aducă Insula Mică într-o zonă de exploatare turistică profitabilă şi pentru administraţia locală: "Problema este să fim capabili să aducem Insula Mică a Brăilei în această zonă, s-a făcut o investiţie mică acolo, poate mai fac şi unii privaţi, poate o extindem noi, pe administraţie, să o popularizăm şi să-i dăm drumul în circuitul turistic. Noi vrem să băgăm bani buni în popularizarea ei şi cred că prin viitoarea Direcţie de Turism şi Sport vom putea acţiona mai bine. Eu am o variantă de lucru pentru Insula Mică, independentă de Ministerul Agriculturii, este vorba despre o custodie pe Ministerul Mediului - că la urma urmei, asta ţine de Ministerul Mediului, nu de Agricultură - şi sper ca până în toamnă să rezolv problema asta. În orice caz, vom încerca pe parteneriate şi asocieri să rezolvăm mai multe probleme. Direcţia de care vă spun va avea două hoteluri şi e altceva, că avem o grămadă de festivaluri şi manifestări culturale".

Stancu a declarat că are de gând s-o aducă şi pe ministrul Turismului, Elena Udrea, la Brăila şi speră că în această vară va reuşi acest lucru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro