Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"SsangYong" lanseaza noul model "Kyron" In orasul Braila

In perioada 21-22 februarie, "Auto Ferrara", dealer autorizat al "AutoItalia Group", lanseza In Braila noul "SsangYong Kyron". Timp de doua zile, noul "Kyron" va fi disponibil pentru drive-test la sediul showroom-ului, alaturi de celelalte doua modele ale gamei - "Rexton" si "Rodius".
"Kyron", rezultatul unei investitii de 246 de milioane de dolari, a debutat In septembrie 2005 la Salonul Auto de la Frankfurt si Intruchipeaza ambitia constructorului coreean de a propune un SUV compact cu atribute de forma, continut si raport pret-calitate superioare concurentei.
"SsangYong Kyron" este echipat cu motorul diesel Common Rail 200Xdi, care dezvolta 141 cai-putere, cea mai Inalta valoare din clasa sa, in conditiile in care nici un alt model concurent cu motor de 2,0 litri, comercializat In prezent, nu are la dispozitie o asemenea putere. Cuplul motor maxim de 310 Newtonmetri este disponibil Inca de la 1.800 de rotatii pe minut si se Intinde pIna la 2.750 de rotatii pe minut.
Din punct de vedere al designului, creatorii noului "Kyron" au propus o tema unica, realizind primul autovehicul din lume a carui caroserie este inspirata dupa armurile cavalerilor medievali. Partea frontala evoca robustele coifuri ale cavalerilor, acesta fiind stilul ce personalizeaza masca radiatorului, bara de protectie si portiunea inferioara farurilor, cea care armonizeaza bara de protectie cu Intregul formei anterioare.
"Kyron" este primul SUV compact cu sistem electronic de prevenire a rasturnarii - Active Rollover Protection - si asigura o mobilitate fara limite prin tractiunea integrala Part-time, transmisia cu rapoarte reduse - Hill Descent Control - si structura cu sasiu separat.
Seria superlativelor nu se opreste Insa aici! "Kyron" este singurul SUV din clasa sa cu jante de 18 toli si dispune de portbagajul cel mai mare din categorie, cu capacitatea minima de 625 litri, extensibila la 1.222 litri.
"SsangYong Kyron" este disponibil In Romania In trei variante de echipare si cu doua versiuni de transmisie, automata si manuala, care, asemenea motorului, sint de origine "Mercedes-Benz". Preturile pornesc de la 20.500 euro CIP. (P)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii