Skip to main content

"Sprijinul tau de azi ma ajuta sa devin independent miine"

Pina pe 15 noiembrie se pot face inscrieri pentru participarea la Simpozionul National "Sprijinul tau de azi ma ajta sa devin independent miine" pe adresele de e-mail: iordan_doralina@yahoo.com, lidia_maria68@yahoo.com si rita_drambei@yahoo.com. Dupa inscriere, lucrarile vor putea fi depuse pina pe 20 decembrie in format electronic, in doua fisiere separate, unul cu lucrarea si celalalt cu rezumatul acesteia, de maxim o pagina. "Lucrarile trebuie sa puna accent pe aspectele practice, cel mult 25% din lucrare sa abordeze aspecte teoretice, pentru ca practica ne intereseaza cel mai mult. Impreuna cu profesorii de sprijin din scoala ne-a gindit sa organizam acest simpozion pentru a veni in sprijinul elevilor cu cerinte educative speciale (CES) din toata tara si a profesorilor lor. Noi in Scoala “Mihail Kogalniceanu” colaboram foarte bine si ne-am gindit ca organizarea acestui simpozion ne va ajuta si pe noi, in sensul ca vom afla alte bune practici. Pe acest segment sint foarte putine simpozioane in tara, iar la Braila nu este nici unul", a explicat invatatoarea Doralina Iordan de la Scoala "Kogalniceanu".
Organizatorii isi propun ca prin acest simpozion sa se valorizeze lucrul in echipa interdisciplinar, popularizarea documentelor curriculare adaptate, prezentarea instrumentelor de lucru utilizate in predarea diferitelor discipline scolare la clasa inclusiva si munca individuala cu elevii cu CES, promovarea unor metode de bune practici in lucrul cu parintii si comunitatea.
Lucrarile se pot depune in cele patru sectiuni: Strategii de lucru cu elevii cu dificultati de invatare, Strategii de interventie in cazul elevilor cu tulburari de comportament si asociate, Parteneriate cu parintii si comunitatea, Expozitii cu materiale didactice si portofolii ale elevilor cu deficiente. Toate lucrarile vor figura in catalogul simpozionului, iar fiecare autor va primi prin posta diploma de participare, catalogul si CD-ul cu lucrarile participante. Cu sprijinul Casei Corpului Didactic CD-ul va avea inregistrare ISBN, adica va fi luat in considerare la calcularea diferitelor punctaje care atesta calitatea muncii cadrului didactic.
Evenimentul este organizat de Scoala "Mihail Kogalniceanu", Scoala Speciala, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, iar parteneri sint Inspectoratul Scolar si Casa Corpului Didactic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu