Mergi la conţinutul principal

Sprijin pentru europenele de box

Miercuri şi joi Vasile Câtea, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box şi Viorel Sima, membru al Comisiei de competiţii EUBC au fost prezenţi la Brăila pentru a întocmi dosarul pentru organizarea Campionatului European de box pentru tineret. Cu acest prilej atât preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Viorel Mortu cât şi primarul Aurel Simionescu au dat asigurări că vor susţine acest proiect.
"În primul rând vrem să dezvoltăm mişcarea sportivă din judeţul Brăila. Vom susţine mai multe ramuri sportive. Iar acum fiind vorba despre box vă asigur că ne dorim să organizăm acest eveniment sportiv. Boxul este un sport de tradiţie la Brăila şi ocazia de a organiza un Campionat European reprezintă un prilej de promovare al valorilor sportive din România şi din Brăila", a declarat joi Viorel Mortu.
"Eu le-am dat acordul de principiu, urmând ca elementele de colaborare să fie stabilite ulterior. Aşteptăm o propunere de buget pe care să o supunem spre aprobare Consiliului Local, cu ce putem noi să finanţăm - pentru că noi nu putem finanţa prime şi chestii de genul acesta", a spus la rândul său primarul Aurel Simionescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro