Mergi la conţinutul principal

Sprijin financiar de 10.000 lei de la CLM pentru o adolescentă din Brăila

* este vorba despre o elevă de 14 ani diagnosticată cu miopatie Bethlem și scolioză neuromusculară

 

Sprijin oferit de Consiliul Local Municipal unei adolescente din Brăila! În vârstă de 14 ani, Alexia a fost diagnosticată în toamna anului trecut cu miopatie Bethlem, o formă rară de distrofie musculară. Boala s-a agravat rapid și au apărut și alte complicații, printre care scolioza neuromusculară. Conform analizelor realizate de medicii specialiști, adolescenta trebuie operată cât mai repede, dar costurile tratamentului, intervenției chirurgicale și investigațiilor paraclinice depășesc cu mult posibilitățile familiei.

Fiind vorba de o situație medicală de natură deosebită, CLM a aprobat în cea mai recentă ședință un proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor de urgență în valoare de 10.000 lei.

De asemenea, colegii Alexiei de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” s-au mobilizat rapid și au făcut donații pentru ca adolescenta să poată face operația. Elevi, profesori, părinți, foști membri ai școlii, cu toții au donat într-o urnă special amenajată în școală, iar în total s-a adunat suma de 10.000 lei, bani ce îi sunt de mare ajutor.

După intervenția chirurgicală va fi necesară o perioadă de recuperare, tratament și noi analize. Iar toate necesită fonduri. Cei care vor să ajute o pot face printr-o simplă donație în următorul cont, deschis la Banca Transilvaniei:

 

RO70BTRLRONCRT0307743701 - deschis pe numele Pandele Ileana Valentina (mama adolescentei)

 

Orice donație, cât de mică, va conta enorm!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro