Mergi la conţinutul principal

Sportul Chiscani a sunat adunarea

• echipa are un nou antrenor principal, Adrian Baldovin • la reunirea lotului au răspuns prezent 19 jucători • Emanuel Moldoveanu şi Bogdan Dumitru sunt primele noutăţi de la Sportul

 

Sportul Chiscani este prima formaţie divizionară brăileană care s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru ediţia de campionat 2018-2019. La primul antrenament, condus de noul antrenor principal al echipei, Adrian Baldovin, au răspuns prezent 19 jucători, noutăţile de marcă fiind Emanuel Moldoveanu, fotbalist cu prezenţe în Liga a II-a dar care a fost cooptat şi în naţionala de fotbal în sală a României, şi Bogdan Dumitru, care în sezonul trecut a evoluat la Sporting Lieşti. Au mai fost prezenţi Bălan, Coman, Chihaia, Iordanche, Preda, Pârlog, Crăciun, Pană, Pascu, Boga, precum şi Bordei şi Graur care au revenit în lot. Restul până la 19 au fost jucători veniţi în probe, ei urmând a fi testaţi de noul antenor până pe data de 14 iulie, zi în care se va forma lotul pentru viitorul campionat.

După o scurtă şedinţă jucătorii prezenţi au efectuat primul antrenament sub comanda lui Adrian Baldovin. Până pe 14 iulie jucătorii au programat câte un singur antrenament pe zi, tema fiind readaptarea organismului la efort, după care va urma un semicantonament până pe 28 iulie, cu două antrenamente pe zi. Ultima perioadă a pregătirilor va fi cea a jocurilor de verificare, conducerea clubului urmând să perfecteze cel puţin şase amicale pentru omogenizarea lotului şi crearea relaţiilor de joc. Sportul Chiscani doreşte adversari din Liga a III-a pentru aceste teste, precum Suporter Club Oţelul Galaţi, CSM Focşani, metalul Buzău, CSM Rm. Sărat sau Unirea Slobozia.

Până pe 14 iulie mai sunt aşteptaţi câţiva jucători în probe pentru acoperirea posturilor deficitare, cel puţin cinci fotbalişti cu experienţă urmând a fi transferaţi la Sportul Chiscani. Sunt aşteptaţi un portar, un fundaş central, doi mijlocaşi şi un atacant.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro