Mergi la conţinutul principal

Sportul Chiscani a început, luni, antrenamentele

* la prima ședință de pregătire din 2018 au participat și noile achiziții * Silviu Crăciun a marcat un gol de generic la miuța din timpul antrenamentului

 

Duminica trecută lotul echipei Sportul Chiscani a fost prezent la întâlnirea cu primarul comunei Chiscani, Costică Cojea, iar luni de la ora 15.30 jucătorii s-au prezentat la primul antrenament din 2018, unul la care au fost prezenți și jucătorii care au venit în această iarnă, Filip Ghighimoc, Remus Ionuț Cristian, Cristian Căldăraru, Gabriel Preda, Marin Iordache, Octavian Vârlan. Dintre noii sosiți numai Marius Coman a lipsit motivat.

Antrenamentul a început cu alergări, au urmat exerciții de stretching și un meci școală, lotul fiind împărțit în două de către antrenorii Georgel Pascu și Emmanuel Ndigwe. Din punctul de vedere al jucătorilor aceasta a fost partea cea mai frumoasă a primului antrenament din acest an. Cel mai frumos gol al partidei test a fost marcat de Silviu Crăciun, acesta a lobat mingea peste portarul Filip Ghighimoc, a preluat-o apoi și a trimis-o în poarta goală.

Important de precizat faptul că întreg antrenamentul s-a desfășurat într-o notă profesionistă, toți jucătorii prezenți la această ședință de pregătire fiind conștienți că trebuie să se antreneze cu mare atenție pentru că îi așteaptă un retur de “foc”, în care trebuie să acumuleze punctele necesare pentru a se menține în Liga a III-a.

Am demarat pregătirile cu un lot modificat față de cel din prima parte a campionatului și vom mai căuta în continuare soluții pentru întărirea lui, pentru că avem un retur foarte greu dar la finalul lui vrem să rămânem în Liga a III-a. Jucătorii sunt conștienți de ceea ce ne așteaptă și s-au angrenat cu toate forțele la efort, încă din prima zi. Este perioada cea mai grea din viața fotbaliștilor dar de ea depinde evoluția din retur a echipei”, a precizat Georgel Pascu, președintele clubului de fotbal Sportul Chiscani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro