Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului au inceput bine noul an competitional

Reprezentantii sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului din Braila au avut o comportare buna la primele doua competitii din acest an, ocupind la finalul lor un loc trei in clasamentul general, dupa Centrul Olimpic Orsova si CSM Pitesti.
La Campionatul National de fond, brailenii au obtinut trei medalii de aur si doua de bronz.
CSM-ul s-a situat pe primul loc la canoe 4 - 4000 m, juniori I, in componenta Ionut Stoian, Stefan Bogdan, ambii componenti ai lotului national, Adrian Constantinov si Cezar Mihalache, la kaiac 2 - 3000 m, juniori II, in componenta Alin Rusen, component al lotului national, Valentin Panait, de la Centrul Olimpic din Braila si la canoe 1 - 3000 m, juniori III, prin Eduard Toader.
Pe pozitia a treia s-a situat kaiacul de dublu fete, junioare mari, pe distanta de 4000 de metri format din Rodica Sterpu, componenta a lotului national si Octavia Moldoveanu, precum si Mihaela Sterpu, Nicoleta Moldoveanu, Alexandra Alexa si Raluca Vasiliev la finalul probei de kaiac 4 - 3000 m, in concursul junioarelor II.
"Rezultatele noastre sint foarte bune pentru componentii lotului si bune pentru ceilalti sportivi care se pregatesc la Braila, tinind cont de faptul ca antrenamentele noastre se desfasoara pe Dunare si anul acesta conditiile de preagtire au fost dintre cele mai vitrege. Cu aceste rezultate ne mentinem in elita acestei discipline si speram ca sportivii loturilor sa faca o figura frumoasa la competitiile internationale din acest an", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.

Sase prezente pe podium la concursul ambarcatiunilor mici

Concursul de ambarcatiuni mici a fost mai mult un criteriu de selectie pentru completarea loturilor nationale.
Chiar daca in vizorul antrenorilor de lot nu au intrat si alti sportivi braileni, cei care sint deja cooptati au avut rezultate foarte bune.
La acesta competitie CSM-ul a obtinut doua locuri intii in competitia juniorilor II, la kaiac 2 pe distantele de 500 si 1000 de metri, prin Alin Rusen - Romeo Panait si respectiv Alin Rusen - Adrian Udrea, doua locuri doi la canoe 2 - 500 si 1000 de metri, juniori I, in componenta Ionut Stoian - Stefan Bogdan si doua locuri trei, ambele obtinute de Rodica Sterpu la kaiac simplu pe distantele de 500 si 1000 de metri.
"Noi nu excelam in probele de fond, iar de aceasta data nu am reusit sa mai scoatem in evidenta alti sportivi. Motivul este unul mai mult decit obiectiv. Spre deosebire de sportivii ce se pregatesc pe lac, noi ne antrenam pe Dunare. Iar anul acesta am iesit si mai tirziu, iar conditiile au fost dificile si foarte periculoase. La campionatele din vara noi speram ca situatia sa se schimbe si sa obtinem un numar cit mai mare de medalii. Sint foarte bucuroasa ca patru dintre sportivii nostri, Alin Rusen, Ionut Stoian, Bogdan Stefan, Rodica Sterpu si antrenorul Ionel Baciu vor reprezenta Romania si implicit clubul nostru la regata internationala din Croatia, ce va avea loc pe data de 17 mai", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii