Mergi la conţinutul principal

Sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila sunt pregătiţi pentru competiţii

• pe 30 august, la Bascov, ar urma să participe la naţionalele pentru cadeţi, juniori II, juniori I şi seniori • dar de la Federaţia de specialitate nu a mai venit nicio veste privind desfăşurarea acestora • “Suntem în stand by, aşteptăm să ni se spună dacă aceste campionate se vor mai ţine”, ne-a declarat Florentina Ion

 

Conform planificării făcute de Federaţia de specialitate, pe 30 august, la Bascov, ar urma să înceapă Campionatele Naţionale de kaiac canoe pentru cadeţi, juniori II, juniori I şi seniori.

Iar în acest sens, antrenoarea de la CSM Brăila, Florentina Ion, a stabilit lotul de sportivi pentru aceste competiţii şi bineânţeles că a făcut referat, aşa cum s-a procedat în fiecare an, ca lotul de la Brăila să plece cu o săptămână mai devreme, pentru a se acomoda cu pista de concurs.

Astfel că luni, 24 august, 17 sportivi însoţiţi de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constatinov, precum şi de Gheorghe Bibicu, cel care se ocupă de buna funcţionare a bărcilor de concurs, ar trebui să plece la Bascov.

“Competiţiile sunt programate a se desfăşura începând cu 30 august până pe 6 septembrie. Mai întâi ar trebui să concureze cadeţii şi juniorii II, apoi juniorii I şi la final seniorii. Deocamdată suntem în stand by. Aşteptăm să ni se spună dacă aceste campionate se vor mai ţine. Competiţiile de la Bascov erau şi un criteriu de selecţie pentru un concurs internaţional care urma să se desfăşoare în Polonia. Dar juniorii I de la lot au fost trimişi acasă. Noi suntem pregătiţi să plecăm la Bascov. Dacă de la Federaţie vom primi un răspuns afirmativ, luni plecăm. Dacă nu, aşteptăm noi ordine”, ne-a declarat joi, 20 august, antrenoarea Florentina Ion.

Lotul de la CSM Brăila, care luni ar urma să plece la Bascov, este format din următorii sportivi: Robert Calaver, Vlad Olteanu, Dragoş Ivan, Valentin Turea, Ştefan Pană, Flavius Urse, Matei Ion, Lucian Jercan, Gabriel Istrate, Maria Mocanu, Alexandru Popescu, Ionuţ Lungu, Ionuţ Ghenov, Nicolas Giurgea, Andrei Diţă, Alexandru Diţă, Lorena Manolică.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro