Mergi la conţinutul principal

Sportivii paralimpici brăileni au câştigat 24 de medalii la Campionatul Naţional de tenis de masă şi atletism

la competiţia organizată de Comitetul Naţional Paralimpic, la Cluj-Napoca, Special Friends Brăila a avut şapte reprezentanţi

 

Clubul sportiv Special Friends Brăila a participat cu şapte sportivi la ediţia 2018 a Campionatului Naţional de tenis de masă şi atletism care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, în organizarea Comitetului Naţional Paralimpic şi a obţinut 24 de medalii, 5 de aur, 10 de argint şi 9 de bronz.

Ca şi în anii precedenţi, şapte brăileni, Fănuţa Leocă, Valentina Bărzoiu, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Ştefan Leocă, Gheorge Dragu şi Mihai Sorescu, au concurat în probe de tenis de masă, alergare pe diferite distanţe, aruncarea greutăţii, aruncarea suliţei şi la săritura în lungime.

Vasilica Zamfir a cucerit două medalii de aur, la aruncarea greutăţii şi la aruncarea suliţei, două de argint, la tenis de masă, individual şi pe echipe.

Celelalte trei medalii de aur au fost adjudecate de Emilia Constantin la atletism, în probele de 100 şi 200 m, precum şi la săritura în lungime. Constantin a mai obţinut patru medalii, două de argint la aruncarea greutăţii şi a suliţei, şi două la tenis de masă, individual şi pe echipe.

Ştefan Leocă şi-a tecut în cont un bronz la săritura în lungime, iar Fănuţa Leocă s-a clasat de trei ori pe poziţia a treia, la tenis de masă, la aruncarea greutăţii şi a suliţei.

Mihai Sorescu s-a clasat de trei ori pe locul al doilea la atletism, în probele de 100 şi 200 m plat şi la săritura în lungime şi de două ori a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la aruncarea greutăţii şi a suliţei. Trei medalii de argint a cucerit şi Gheorghe Dragu, la 100 şi 200 m plat şi la săritura în lungime, iar în proba de tenis de masă pe echipe a ocupat locul al treilea.

“Rezultatele obţinute în cadrul celor două campionate naţionale de sportivii paralimpici brăileni au fost deosebit de bune, astfel că palmaresul clubului s-a mărit cu 24 de medalii. Pe această cale mulţumim sportivilor şi tuturor susţinătorilor care a fost alături de noi încă de la constituire”, a declarat Fănuţa Leocă, preşedinta clubului Special Friends Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro