Mergi la conţinutul principal

Sportivii de la Special Friends Brăila, printre protagoniști la Cupa Fit Feel

• clubul brăilean a cucerit 10 medalii

 

În această lună, clubul Special Friends Brăila a onorat invitația de a participa la Cupa Fit Feel, de la Odorheiu Secuiesc, competiție de tenis de masă organizată de Asociația Sportivă Club Siraly Odorheiu Secuiesc, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita și Comitetul Național Paralimpic.

Echipa clubului brăilean, formată din Fănuța Leocă, Ștefan Leocă, Gheorghe Dragu, Emilia Constantin, Florin Nicolas Nicola, Mihai Sorescu, Vasilica Zamfir, prezentă pentru prima dată la această competiție, a concurat în trei probe, individual, dublu feminin/masculin și dublu mixt.

Concurând la clasele de dizabilitate specifice, în funcție de handicapul fiecăruia, Special Friends Brăila a câștigat 10 medalii, 1 de aur, 6 de argint și 3 de bronz.

Emilia Constantin (clasa 8) a cucerit o medalie de aur la dublu mixt, una de argint la individual feminin și una de bronz la dublu feminin.

Vasilica Zamfir (clasa 5) și-a trecut în cont 3 medalii de argint, la individual, dublu mixt și dublu feminin.

Florin Nicolas Nicola (clasa 6) a obținut 2 medalii de argint, la individual și dublu mixt, și o medalie de bronz la dublu masculin.

Gheorghe Dragu (clasa 10) a bifat un loc trei la individual.

“Mulțumim clubului Siraly și celor de la Fit.Feel Sport & Wellness Club pentru invitație și pentru organizarea ireproșabilă”, a declarat Fănuța Leocă, președinta Asociației Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice Special Friends Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro