Mergi la conţinutul principal

Sportivii de la Marţial Budo pe podium la naţionalele de karate rezervate copiilor

toţi medaliaţii de la Iaşi, dar şi cadeţii Catrinel Iacob, Andrei Fătu, Alexandru Bărdăhan şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European din Slovenia

 

La finala Campionatului Naţional de karate tradiţional de la Iaşi, competiţie rezervată copiilor, sportivii de la Marţial Budo Brăila au cucerit medalii la toate categoriile de vârstă la care au concurat.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute în concursul copiilor 1. La această categorie de vârstă, Izabela Oancea a devenit campioană naţională la kumite individual, iar la kata echipe, împreună cu Bloj şi Balcan, s-a situat pe locul al patrulea.

Sportivii clubului brăilean, Mihai Mazîlu, Rareş Ioan şi Bogdan Şerban au cucerit medalia de aur la kata echipe băieţi, iar la kumite echipe Mihai Mazîlu, Rareş Ioan şi Ştefan Hangu s-au clasat pe locul al treilea.

La copii 4, Daria Gheorghe a obţinut bronzul la kumite individual, iar la kata individual a ocupat poziţia a patra.

În competiţia copiilor 3, sportivii de la Marţial Budo au cucerit două medalii de bronz, la kata echipe prin Vlad Şerban, David Bulgaru şi Denis Mocanu şi la enbu masculin prin Mocanu şi Bulgaru.

Tot pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat şi Corina Bloj în proba de kumite indiviadual, în concursul copiilor 2 şi tot la aceasată categorie de vârstă Cristina Balcan s-a clasat pe locul al cincilea.

“Toţi sportivii care au urcat pe podium la Iaşi la care se adaugă Catrinel Iacob, Andrei Fătu, Alexandru Bărdăhan, au obţinut biletele pentru Campionatul European din Slovenia. Eu sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute de reprezentanţii clubului Marţial Budo Brăila şi sunt convinsă că şi la competiţia continentală vor fi pe podium”, ne-a declarat sensei Florica Pricob.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro