Sportivii de la CSM Brăila, specialişti ai probelor de Dragon Boat | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Sportivii de la CSM Brăila, specialişti ai probelor de Dragon Boat

• juniorii au obţinut cel de-al treilea titlu naţional consecutiv • seniorii au bifat a doua medalie de aur • veteranii  Pârvu şi Constantinov sunt vicecampioni naţionali la canoe

 

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Dragon Boat, sportivii de la CSM Brăila au obţinut două medalii de aur, una la juniori cealaltă la seniori. La juniori este al treilea an consecutiv în care brăilenii cuceresc medalia de aur, echipajul fiind format din Bianca Tenia, George Ene, Mihai Pârvu, Ciprian Sîrbu, Valentin Ghenov, Andrei Dragu, Mircea Văleanu, Adrian Ruşcuţă, Vlad Olteanu, Fabio Iosif, Robert Calaver şi cârmaciul Gheorghe Constantinov.

La seniori, echipajul brăilean format din Bianca Tenia, Gheorghe Constantinov, George Ene, Mihai Pârvu, Ciprian Sîrbu, Valentin Ghenov, Andrei Dragu, Mircea Văleanu, Adrian Ruşcuţă, Robert Calaver, Fabio Iosif Fabio, Marius Pârvu a cucerit pentru a doua oară titlul de campioni naţionali.

Tot în aceeaşi perioadă, la Bascov au avut loc naţionalele de kaiac canoe pentru veterani, competiţie la care CSM Brăila a mai bifat două medalii de argint, prin Marius Pârvu la canoe 1 – 200 m, categoria 35-44 ani, şi prin Gheorghe Constatinov tot la canoe 1 – 200 m, dar la categoria 55-60 ani. În proba de canoe 2 – 200 m Pârvu şi Constantinov s-au clasat pe locul al treilea.

La finalul acestor competiţii au avut loc acţiuni de selecţie pentru completarea loturilor de juniori I şi II. CSM Brăila a participat cu trei sportivi, iar doi dintre ei, Bianca Tenia şi George Ene, au şanse reale să fie incluşi în lotul de juniori I de la Bascov.

Pe 6 septembrie, sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila au reluat pregătirile pe Dunăre în vederea participării la prima ediţia a Campionatului Naţional de maraton.

“La Dragon boat ne menţinem supremaţia la juniori, după un an, şi seniorii au revenit în fruntea ierarhiei naţionale. Rezultatele au fost foarte bune şi la naţionalele veteranilor acolo unde am cucerit două medalii de argint şi una de bronz. Satisfacţii am avut şi după selecţia de la loturi pentru că avem doi sportivi care vor fi cooptaţi, Bianca Tenia şi George Ene. Acum ne pregătimm să facem o figură frumoasă şi la prima ediţie a Campionatului Naţional de maraton, o competiţie interesantă în opinia mea”, ne-a declarat antrenoarea Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro