Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sportivii de la C S Impact s-au remarcat la Cupa Romaniei la Taekwondo wtf

La editia din acest an a Cupei Romaniei la Taekwondo wtf, care a avut loc in perioada 10 -11 noiembrie in sala Polivalenta din Bucuresti au participat 35 de cluburi printre care si C S Impact Braila. Gruparea braileana a participat cu o delegatie compusa din opt sportivi, cadeti I, Anton Spataru (categ. -33 kg), Alin Coman (categ. -41 kg.), Alexandru Stanila (categ. -45 kg), Florin Purcarea (categ. -45 kg), Adrian Nistor (categ. -45 kg), Marian Caplea (categ. -49 kg), Mihai Lazar (categ. - 61 kg kg), Vlad Dita (categ. -65 kg), insotiti de Mihaela Patroaica, presedinte si instructor si Camelia Moise, vicepresedinte.
Cel mai bun rezultat de la aceasta competitie a fost obtinut de Vlad Dita care s-a clasat pe locul intii la categoria - 65 kg. Pe treapta a treia a podiumului a urcat si Mihai Lazar, la categoria - 61 kg. Ceilalti sportivi din deleagatia braileana au obtinut rezultate meritorii, Alexandru Stanila a cistigat cu 8-5 in optimi, dar s-a oprit in faza sferurilor de finala la categoria - 45 kg, Adrian Nistor a cistigat cu 7-0 meciul din optimi, dar a fost invins in sferturile de finala, iar Alin Coman a ratat sansa de a accede in semifinale, dupa ce a pierdut la limita cu 10-12, la capatul unei partide extrem de disputate.
"Participarea la Cupa Romaniei reprezinta o experienta valoroasa pentru cei opt sportivi, pe care o vor fructifica cu siguranta la Campionatele Nationale de anul viitor. Referindu-ma strict la evolutia sportivilor nostrii la aceasta prestigioasa competitie, consider ca ne-am prezentat bine, tinind cont de faptul ca sintem la debutul participarilor noastre in concursurile de acest gen”, a declarat presedintele CS Impact, Mihaela Patroaica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii