Mergi la conţinutul principal

Sportivii de la Arashi-do Brăila, calificaţi în finala Campionatului Naţional de Karate Fudokan

• cei cinci sportivi brăileni au obţinut patru locuri I, patru locuri II şi trei locuri III la etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan, desfăşurată la Bacău

 

Rezultate excelente pentru sportivii CS Arashi-do Brăila la etapa de zonă a Campionatului Naţional de Karate Fudokan - CJTS (cadeţi, juniori, tineret şi seniori) desfăşurată în perioada 2-4 martie 2018, la Bacău.

La competiţia la care au fost prezenţi în jur de 100 de karateka de la 14 cluburi de profil din ţară (mai precis zona Moldova), clubul brăilean a participat cu cinci sportivi cu vârste între 14 şi 16 ani: Ioana Radu, Nicoleta Tureac (ambele eleve ale Şcolii Gimnaziale Chiscani), Florentina Ion (fostă elevă a Şcolii Gimnaziale Tichileşti), Alexandru Stoian şi Cosmin Giurgiu. Cei cinci sportivi, posesori ai centurii negre 1 dan, au obţinut patru locuri I, patru locuri II, trei locuri III şi două locuri IV la mai multe probe din concurs, calificându-se fără probleme în finala Campionatului Naţional de Karate Fudokan, care se va desfăşura în mai, la Iaşi.

Astfel, Florentina Ion s-a clasat pe primul loc la trei probe: fuku-go, enbu mixt şi kata echipe (juniori), ocupând, totodată, locul secund la kumite individual şi kata individual. Nicoleta Tureac s-a clasat pe locul I la kata echipe (juniori) şi pe locul III la kumite individual şi fuku-go (cadeţi). Colega ei de echipă, Ioana Radu, a ocupat primul loc la enbu mixt şi kata echipe, locul II la fuku-go şi locul IV la kata individual (cadeţi).

Nici băieţii de la CS Arashi-do Brăila nu s-au lăsat mai prejos. Cosmin Giurgiu s-a clasat pe locul I la enbu mixt (juniori), locul I la enbu masculin şi locul II la kata individual, în timp ce Alexandru Stoian a ocupat locul I la enbu mixt (cadeţi), locul I enbu masculin (juniori), locul III la kumite individual şi locul IV la kata individual (cadeţi).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro