Mergi la conţinutul principal

Sportivi paralimpici brăileni, pe podium la Cupa “Danubius”

• clubul “Special Friends” a obținut 7 medalii, 4 de aur și 3 de argint • A.C.S.P.D.F. s-a clasat pe locul al 2-lea în clasamentul pe cluburi

 

Asociația Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice “Special Friends” Brăila (A.C.S.P.D.F.) a obținut rezultate remarcabile la ediția a 31-a a Cupei “Danubius”, competiție rezervată sportivilor paralimpici. La această ediție, la care au luat startul 130 de sportivi paralimpici din România dar și din republica Moldova, brăilenii au cucerit 7 medalii, 4 de aur și 3 de argint. performanțe notabile care au clasat clubul brăilean pe locul al 2-lea, din 19 grupări sportive participante.

Competiția s-a derulat în perioada 15-18 mai și a fost organizată de A.P.H. ”Sporting Club” Galați, cu sprijinul Consiliului Județean Galați.

A.C.S.P.D.F. “Special Friends” Brăila a fost reprezentat de șase sportivi și anume Ștefan Leocă, Emilia Constantin, Vasilica Zamfir, Gheorghe Dragu, Nicolas Nicola și Mihai Sorescu iar probele în care au concurat au fost următoarele: atletism (aruncarea suliței, aruncarea greutății), pescuit sportiv, powerlifting, rummy, șah, tenis de masă și tir cu arcul.

“La această ediție a Cupei “Danubius” sportivii clubului nostru au participat activ prin comunicare, socializare și integrare prin sport. Mulțumim A.P.H. ”Sporting Club” Galați pentru invitație și felicitări pentru organizare”, a declarat Fănuța Leocă, președinta Asociației Club Sportiv al Persoanelor cu Dizabilități Fizice “Special Friends” Brăila.

Rezultatele obținute de sportivii paralimpici brăileni:

Emilia Constantin – 3 medalii de aur: atletism (aruncarea suliței),

powerlifting (categoria 60 kg), tenis de masă (individual);

Vasilica Zamfir – 1 medalie de aur la atletism (aruncarea greutății) și 2  de argint: la atletism (aruncarea suliței) și la tenis de masă (individual).

Nicolas Nicola – 1 medalie de argint la tenis de masă (individual).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro