Mergi la conţinutul principal

Sport Plus organizează un turneu naţional de pregătire la volei

* competiţia are loc pe 28 şi 29 septembrie, la Brăila, şi face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de CJ

 

 

În acest week-end, clubul Sport Plus Brăila organizează un turneu naţional de pregătire la volei fete, competiţie care face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de Consiliul Judeţean Brăila. La acest eveniment sportiv participă câte patru echipe la fiecare categorie de vârstă.

La minivolei, unde sunt angrenate în competiţie fetele cu vârste până în 12 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Galaţi, CSS Focşani şi HV Junior Iaşi, iar la speranţe, unde vor evolua echipele formate din voleibaliste cu vârste până în 14 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Focşani, CS Medgidia şi HV Junior Iaşi.

La U12, se va juca în sala de sport a şcolii Al. I. Cuza, iar la U14 la liceul Nicolae Iorga. Sâmbătă vor fi două etape a câte două meciuri fiecare, prima începe la ora 09.30, cea de-a doua la 16.00, iar duminică primul meci va avea loc la ora 09.30. La ambele turnee se respectă modul de desfăşurare al meciurilor de la competiţiile oficiale.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 29 septembrie, de la ora 12.30, la Liceul “Nicolae Iorga”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro