Mergi la conţinutul principal

Sport Plus a jucat primul amical

* tinerele voleibaliste brăilene au pierdut cu 3-0 testul de verificare cu Hygienum Galați * însă scorul pe fiecare set a fost echilibrat

 

Sport Plus Brăila a început jocurile de verificare în vederea participării în campionatul Diviziei A 2 de volei, senioare a țării. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa braileană de volei a susținut un prim test în compania colegei de serie, Hygienum Galați, care s-a retras în acest an din primul eșalon. Gălățencele s-au impus cu 3-0, pe seturi: 28-26, 25-17, 26-24. Sextetul de bază utilizat de antrenorul Nicușor Harabagiu a fost următorul: Alexandra Laurici, Melania Duțu, Elena Nedelcu, Cătălina Mărgărit, Maria Belu, Nadia Staicu si Alegria Rusnoiu.

Duțu, Nedelcu și Mărgărit sunt formate la clubul brăilean a cărui echipă are o medie de vârsta sub 17 ani.

Sport Plus Brăila va debuta în Divizia A2, seria Est pe 23 octombrie. “Au fost momente de joc cu un volei spectaculos. Pregătirea temeinică din perioada anterioară ne-a arătat că suntem în grafic. Avem o echipă competitivă, dar mai avem nevoie de 2-3 jucătoare. Vom vedea dacă găsim reursele finaciare. Până la acea dată vom avea jocuri amicale aproape în fiecare săptămână. Avem un lot de jucătoare tinere, dar cu potențial ridicat, ceea ce ne face să credem că vom avea o participare onorabilă în campionat. Proiectul nostru este susținut de către Consiliul Județean și sponsorii: Frontera, Timoserv, Ben Electroserv, HH Cepsind, Farmaciile Iris, Decathlon, Poem Caffe. Mai este alături Urban Taxi”, a declarat Constantin Baciu, președintele ACS Sport Plus Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu