Mergi la conţinutul principal

Sport, picnic și voie bună în satul Lanurile, comuna Viziru, de Ziua Copilului

* la evenimentul sportiv au fost prezenți deputații George Adrian Paladi, Alexandru Popa, primarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, edilul șef din Chiscani, Costică Cojea * fotbalul a fost sportul care i-a animat pe cei 50 de copii de la cluburile Tricolorul Lanurile și Sportul Chiscani

 

Ziua de 1 Iunie a fost marcată în comuna brăileană Viziru, satul Lanurile, printr-o activitate sportivă la care au luat parte copii din echipele de fotbal Tricolorul Lanurile și Sportul Chiscani.

Evenimentul a avut loc la stadionul din satul Lanurile și s-a bucurat de participarea deputaților George Adrian Paladi, Alexandru Popa, a primarului comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, a edilului șef din Chiscani, Costică Cojea, precum și a notarului Marius Mitescu.

Fotbalul a fost sportul care i-a animat timp de două ore, pe cei 50 de copii prezenți la acest eveniment sportiv dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Fiecare dintre ei a fost un exemplu de ambiție și determinare deși unii au doar 7, 8 sau 9 ani.

Aceștia au fost coordonați de instructorul local Nicu Chiriac, iar din partea echipei din Chiscani la eveniment au participat cu jucătorii de la Sportul Chiscani instructorii Cristian Pascu, Vali Durbacă și, nu în ultimul rând, președintele grupării din Chiscani, Georgel Pascu.

Alexandru Bălțat (născut 2010), Raul Constantin (2012), Gabriel Cristea (2014), Georgiana Cheleș (2012) au fost cei care s-au remarcat în mod deosebit de la Tricolorul Lanurile. Cosmin Dragnea, Noris Cristea, Răzvan Brăgău, Rareș Fluturaș au fost de data aceasta remarcații de la Sportul Chiscani.

După mai multe reprize de fotbal animate, pentru a da șansa de a juca tuturor celor 50 de jucători prezenti, organizatorii le-au pregătit copiilor un grătar și multe surprize dulci, iar aceștia și-au sărbătorit Ziua Copilului într-un cadru relaxat, la un picnic, discutând cu antrenorii,  precum și cu cei doi deputați, George Adrian Paladi și Alexandru Popa. Nu înainte însă ca jucătorii celor două cluburi să fie recompensați de către cei doi parlamentari cu diplome, cupe și mingi de fotbal.

Deputatul George Adrian Paladi s-a arătat încântat să ia parte la evenimentele dedicate Zilei Copilului.

“Sunt foarte bucuros că m-am aflat astăzi aici, alături de colegul meu, Alexandru Popa. Ziua de 1 Iunie este mai mult decât o sărbătoare specifică vârstei copilăriei. Este un prilej să ne reamintim de naturalețea, vitalitatea și generozitatea copiilor și să le mulțumim pentru cum înfrumusețează ei lumea. Asta am căutat să facem și noi astăzi, o activitate care a îmbinat sportul și socializarea și care ne-a făcut pe toți să ne simțim copii pentru o zi. La mulți ani, tuturor copiilor!”, a declarat parlamentarul brăilean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro