Mergi la conţinutul principal

Spitalul Județean cumpără medicamente de aproape 92 milioane lei

* este vorba despre o licitație deschisă pentru achiziționarea a 60 de tipuri de medicamente

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Brăila achiziționează medicamente în valoare de aproape 92 milioane lei. Este vorba despre o licitației deschisă, conform anunțului postat în noul Sistem Electronic de Achiziții Publice, în care anunță că oferă 91.896.390 lei pentru cumpărare mai multor tipuri de medicamente, necesare atât pentru îngrijirea pacienților, cât și pentru persoanele beneficiare ale unor programe de sănătate. Licitația este împărțită pe 60 de loturi și cuprinde acorduri-cadru pentru patru ani. Ofertele se depun până pe 8 februarie.

Acesta este cea de-a doua mare achiziție derulată de Spitalul Județean, după ce

în luna noiembrie a anului trecut, printr-o altă licitație, unitatea anunța că vrea să achiziționeze aparatură medicală de ultimă generație pentru dotarea mai multor secții, echipamente medicale ce vor conduce la creșterea calității îngrijirii bolnavilor și la salvarea de vieți. Cu o investiție de peste 31 milioane de lei, spitalul urma să cumpere 13 echipamente de top, printre altele, un craniotom pentru Neurochirurgie, un ureteroscop ultraperformant pentru secția de Urologie, echipamente de radiologie care vor fi folosite pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală și pentru Blocul Operator și trei ecografe, printre care și un ecograf Doppler 4D.

Managerul Delia Râșnoveanu ne-a declarat că s-au încheiat deja o parte din contractele pentru furnizarea echipamentelor, iar altele urmează să fie finalizate.

De asemenea, președintele CJ, Francisk Chiriac, ne-a spus că vor continua investițiile în sănătate, un proiect principal fiind reabilitarea corpurilor A și B.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro